top of page

ONZE PRAKTIJK & THERAPEUTEN

Wij zijn een laagdrempelige praktijk, die zich binnen de aanwezige mogelijkheden inzet voor iedereen. Wij gaan uit van het totale mensbeeld.

Ons motto is: Wij kijken naar de film, niet naar de foto! De foto is de situatie nu (de symptomen), de film is de weg hiernaartoe en daar vind je de oorzaak.

 VOORDELEN VAN ONZE PRAKTIJK

  •  Wij zijn geregistreerd in het BIG-register en het Centrale Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie

  •  Wij zijn bij de meeste zorgverzekeraars aangesloten.

  •  Wij hanteren geen wachtlijst.

  •  Wij behandelen indien nodig aan huis.

  •  Wij zijn direct toegankelijk (zonder verwijzing).

  •  Wij combineren waar nodig de verschillende behandelvormen om zo tot het beste resultaat te komen.

FYSIOGROEP HAAGLANDEN

Wij zijn lid van Fysiogroep Haaglanden, een regionale coöperatie  met als doel het verhogen van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg en het versterken van de positie van de fysiotherapeut in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Daarin trekken we samen op, want samen staan we sterker dan alleen!.

Photo Tal Wilkins.jpg

TAL WILKINS
BIG 79917297304

Klinische PsychoNeuroImmunoloog IO
Fysiotherapeut, Orthomoleculair Therapeut, Introtone Advanced Therapeut (IMT) en sportmasseur. 

Tal is afgestudeerd in 2013 aan het Thim van der Laan instituut te Utrecht. In 2017 heeft hij de 4-jarige opleiding in München afgerond tot Introtone-Advanced-Therapeut; Intergrative Manuel Therapy (IMT). Ook mag hij zichzelf gediplomeerd Orthomoleculaire Therapeut volgens de kPNI noemen.

 

Dit jaar start hij het derde jaar van de vierjarige HBO geaccrediteerde opleiding kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunologie). Het plan is om ook de Universitaire Master te doen en ooit een PHD te halen in de kPNI.

 

Zijn drijfveer is mensen te begeleiden op weg naar een betere gezondheid en waar mogelijk genezing. Een belangrijk onderdeel hiervan is mensen te informeren over de werking van het lichaam, ziekte en gezondheid. Onbegrepen en chronische klachten brengen zijn passie naar boven om hoe dan ook een oplossing te vinden. kPNI heeft voor veel van deze chronische ziekten een oplossing gevonden. Daamee lijkt de zoektocht naar de juiste methode afgerond.​

BTW nummer NL001979883B26

Aangesloten bij:

FGH.jpg
RBCZ-logo_RGB_payoff.png
NWPlogo.png

KLACHTENREGELING

Onze praktijk is WKKGZ proof (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) .

Heeft u een klacht over de behandeling van uw therapeut of bent u ontevreden over de manier waarop uw therapeut met u is omgegaan? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de praktijk.

WAAR KUNT U MET UW KLACHT TERECHT?

Ga allereerst het gesprek aan met uw therapeut of een van zijn/haar collega’s als u het ongemakkelijk vind de betreffende therapeut direct te benaderen. Neem iemand mee die u vertrouwt als u het lastig vindt om dit alleen te doen, bijvoorbeeld uw partner, een familielid of iemand anders.

Als u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht kunt u op de volgende websites informatie vinden wat de volgende stappen kunnen zijn: 

Klachtenregeling Fysiotherapie

Klachtenregeling NWP Beroepsvereniging

PRIVACY

Wij voldoen aan de nieuwe Europese Privacy Wetgeving (AVG) die per 26 mei 2018 is ingegaan.

Klik op het rode knopje rechts onderaan de pagina om onze Privacyverklaring in te zien.

Links

Praktijk Wilkins is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

bottom of page